Welcome to HSS Sewa, Norway

Yuva Shibir 2015, 20. – 22. mars

Kjære leser,

Basert på tilbakemeldinger fra tidligere shibir ser HSS Norge muligheten for å arrangere et Yuva shibir i slutten av mars. Vi ønsker at målgruppen skal være ungdommer fra 12 til 25 år, og grunnet det korte tidsperspektivet har vi derfor satt et mål om minst 20 deltagere fra denne målgruppen. Derfor ønsker vi at alle som er interesserte betaler deltakeravgiften innen 2. mars. Om vi når målet på 20 deltagere fra målgruppen vil vi arrangere shibir. For praktisk informasjon, se lenger ned.

Hva er shibir: En slags leirskole med mentale og fysiske aktiviteter og en tettpakket timeplan. Eksempler på aktiviteter er indiske leker (KhoKho, Kabaddi), yoga, niyudh (indisk kampsport), meditasjon, gruppediskusjoner, korte foredrag og sang. Alle aktiviteter bærer et kulturelt preg og foregår fortløpende, det vil si at man aldri har tid til å kjede seg! Noe av det beste med shibir er den positive energien og relasjonene man sitter igjen med i etterkant.

Dato: 20.03.2015 (kl 18:00) til 22.03.2015 (kl 15:00)

Sted: Sanatan Mandir

Nyveien 6,

3470 Slemmestad

Norge

Deltakeravgift og påmelding:

Beløp settes over til kontonummer  Dhirendra Kant shukla : 7076 14 54259 innen 2. mars. Merk betalingen med navn på alle deltagere i emnefeltet. Om vi ikke oppnår ønsket antall deltagere (se over) vil pengene tilbakebetales. Påmelding gjøres via denne lenken.

Én person: 150 kroner

Familie: 300 kroner

Mat: All mat er inkludert (frokost, lunsj, middag, frukt)

Utstyr:

  • Klær for fysisk aktivitet ute og inne, vanlige klær og toalettsaker

  • Sangh-uniform (menn): Svart bukse, svarte sokker og hvit overdel med krage

  • Samiti-uniform (kvinner): Hvit sari eller suit

  • Notatbok og en penn

  • Ditt helseforsikringsbevis og eventuelle medisiner du har behov for

  • Sovepose, liggeunderlag og pute

  • Det er ikke tillat å ta med seg egen mat/godteri/drikke eller elektronisk utstyr som mobiltelefoner. Det vil være mulighet for oppbevaring av slike gjenstander og å låne mobiltelefon ved behov.

NB: Alle deltagere som er tilstede ved starten av shibir må fullføre fram til søndag – dette betyr at det ikke vil være lov å delta kun på lørdagen for eksempel.

Vi håper så mange som mulig er interessert,

Dhirendra Kant Shukla

Karyavaha HSS Norge

E-post: hssnorway@yahoo.no

hssnorway.org

Select your currency
EUR Euro